Katseli eilen BLOGISTANIA-ohjelmaa telkkarista. Katselin ja nauroin itseni tyytyväiseksi! Nauroin siksi, että rakastuin siihen tapaan, jolla kyseinen vierailija arvosteli omia töitään! ( Täytyy kaivella jostain muistin kätköistä se kyseinen blogi, mitä tuossa sarjassa esiteltiin) Tyyli oli kuin armollinen omani, että "tästä nyt tuli tällainen"- juttu! Että jos tohon neuleeseen tuli reikä, niin ei se ole kuin pari milliä....

Niimpä niin! Nytpä sitten esittelen teille meidän tupaa pääsiäisen aja koristaneet "munaset". Alunperin niiden piti olla puhallettuja munia, joille antaisimme uuden elämän... Mutta sitten se munien puhallus osottautui miehen mielestä ikäväksi puuhaksi... Itse en viitsinyt mokomaa vaivaa nähdä.. taikka sitten kuvittelin että mieskin jotenki osallistuisi...hhahaha!

Niin, siis aikani pyörittelin silmilläni askartelukaapin sotkuista näkymää ja sitte sohaisin vähän  kättäkin sinne... ja voillaaa.... olihan siellä pikku pussukka massamunia. Niitä tiimarin 2,5 cm halkaisjalla, joita tyttö kehden kiukunpuuskan välissää oli nyyhkien viskonut ostoskoriin. Niistä munanrakennushommiin!

Liimaa läärättiin. Erikeepperiä. Servetistä irroiteltiin VAROVASTI se ohuenohut päälimmäinen kuori.. Teeppä tuota rauhallisin mielin kaksivuotiaan hötkylän kanssa! Ja siihen mukamunaan pistettiin rautalanka koukku...

Tämmösiä tuli. Laitettiin ne kuivumaan tuvan pöydän päälle kynttelikköön. Siinäpä ne sitten kuivuivat koko pääsiäisen... nättiä tuli!




Tuossa kuvassahan tuo on kyllä pajukorin kylessä.. Miten se siihen joutui? Niin ja siinä pajukorissa oli MUN valitsemia sulkia. Kauniita sulkia pajunkissa oksissa. Kas näin :




ja ne noita neidot, ne edellisvuotiset, ne pääsivät kiikumaan keittiön ikkunaan. Kas näin: (tämä.  kuva on muuten lapsen ottama vahingonlaukaus)



Tämmöstä tälläkertaa! Nyt alan pohtimaan, että mitä ihanaa ja kivaa sitä tekisi vanhoilla iloisenvärisillä sadetakeilla....Lime, pinkki, vaaleanpunainen, keltainen, kirkkaanpunainen ja liila.! Sitä ideaa odotellessa lipitän
lisää kahvia.

***********

______________edit: se blogistanian jakso löytyi . http://areena.yle.fi/video/1334769584676___________