Me löydettiin meille KANTELE! ... älkää repikö mitään pelivaatteita, ei se ole oikea.Tai ehkä se onkin...Jonkun itse tekemä, siitä lähtee kamala(n hieno) ääni! Ja takana lukee, että" löydettyTerttelin vintiltä..." että kenenköhän perintökanteletta minä nyt hipellän? 2,50€ siitä köyhdyttiin.


Lisäksi silmäilin hyllyjä pitkään ja oli ihan pakko tuoda kotiin KOLME punaista lasista kynttilän jalkaa! Ajattelin, että ne on hienot tuolla tuvan pöydällä, punaisen mariskoolin rinnalla. 1,20€/kpl! Siihen vielä valkoiset pitkät kynttilät, niin on pakko näyttää nätille!

Ja lapsoselle ostin vahingossa väriliidut. Peltirasiassa. Kaikki oli uuisa ja käyttämättömiä. Hinta päällä 0,50€. Kotiin kun pääsin, niin väreistä puuttu punainen. Vihreä, sininen ja turkoosi olivat pieninä pätkinä. Ja auton turvavöissä viiruilee keltaisia kiemuroita..  Tyttö nukkui sikeää unta tyytyväisenä....

 Mutta eräs JOULUN IHME on tähän  vielä kerrottava! Tyttö laulaa loilotti siinä ostoskärryissä pitkään "Iha haa, Iha haa, hepo hirnahtaa-aaa-aaaAAAAA"  ja eräs mummo/täti kipitti meidät kiinni! Kutitti lasta leuan alta ja sanoi, että onko meillä sitä PikkuMarjanELäinkirjaa? Tai sitä äänitettä? Että hän voisi noin mukavalle tytölle antaa sellaisen joululahjaksi, jos sopii?!?!? Oiii, iso OIIIII! Annoin tädille osoitteen. Täti iski silmää ja toivotti hyvää joulua! Sinne se häipyi hyllyjen väliin. Joulupukin muori varmaankin..... tai enkeli! Kuka sen tietää! Hyvä mieli jäi!

Semmoista joulunodotus puuhaa tänään....

 

soita kannelta, kaiuttele, kyllä me tontut tanssitaan

soita kannelta, kaiuttele, kyllä me tontut tanssitaan

soitappa meille se tonttujen polkka, joulu on kerran vuodessa vaan

soitappa meille se tonttujen polkka, joulu on harvoin vaan