Tai paremminkin melkeen kipristelyä. Oma kuumetautini ei ole vieläkään hellittänyt.. Mutta aamulla herätessä hierasin paristi silmiä, kun hoksasin, että talon ainoa auto on pihalla!!!! Jeee! Pääsisin kylille, jos jaksaisin lähteä! Kiitos miehelle, joka oli menny töihinsä naapurin kyydillä.... Paras mies on paras mies!

Siispä panadoolit kahvin kera ja saapasta jalkaan ja ratin taakse.

Resuttiin pikkukirkolla vissiin neljä tuntia. Syötiin ahmimalla IHANAA roskaruokaa autossa. Drivein-grillin luukulta tilattuna. Makkaraperunat, kaikilla mausteilla. Ja autokin tuoksuu kaupungilta tämän jälkeen.

Tarkotus oli löytää Venlalle UUSI talvivaate. Ja periksi ei ollut tarkoitus antaa. Löytyi. Kahdet. Tulevalle keväälle, sittenkun silmut jo puhkeaa ja tulevalle talvelle, sitten kun lunta tuiskuttaa! Ja kenkiä samaten molemmille "asuille". Kengät JO koossa 27..... Missä meidän pieni vauva on?

Kotona läjäsin kasan nääntyneenä hallin tuolille ja aloin kutomaan pipoa toiseen asuun.....

Tässä on se vaateläjä. Liila/harmaa on talvipuku 12 € ja tuo roosa/ruskea 8 € se keväinen. Tuo mustaruutu roikkuva helma on MUN ja mulle 8€ hienostelu takki! Sitte siinä on Tarjoustalon ihan uuvet sukkikset tytölle ja syyskeleille vetskarihanskat.

Tässä on se pipon alku... saan varmaan sitte kuvattua sen valmiinakin...

Nää, vähän käytetyt REIMAT oli 5€!

Ja nää oikeesti uudet TARJOUSTALON alesesonki töppöset, superpinkit, voi pukea vääräänkin jalkaan... oli 7 €.

Ja päivän päätteeksi laitettiin nallet ja nuket nukkumaan olohuoneen lattialle... 

Niin, toki apteekissa meidän piti niinkuin alkusi ihan oikeasti käydä.. Ja se buzzador-paketti postista hakemassa.... mut niistä lisää toiste!