Voi rakkaat fanit! Ymmärrän.että teillä on ollut ikävä! Lähdettiin ilma ennakkovarotusta, kertomatta kellekään! Paitsi ne jotka oli tässä. Kuten vanhin tytär, pikkuisen lapsenvahtina!

Siis, iskä ja äiskä ulkomailla. Tallinnassa! Oh jeah! Sanottakoon, heti alkuun, että äiskä on nauttinut kodin rauhasta ja sen turvallisista seinistä, kohta kaksi vuotta käymättä missään.... ( niin niin..) Noh, maailma komein, eli iskä, sai kuiningasidean ja palkan yhtäaikaa... ja niin me persaukiset, elämäntapailijat panimme parempaa päälle. Kohteena etelänaapurimme Viro!

Aamu neljältä perjantain ylös (äiti) ja ripset pois silmiltä. Isin dididiiii soi puol viis. Aamukahville ja kohti HELSINKIÄ. Voh! Mitä siitä matkasta mitään kertomaan, mutta laivassa aamu kahdeksan, maailman komein tarjoaa vaimolleen päivän ensimmäisen rakkaus drinkin. Vana tallin ja kahvi kertakäyttömukeista. Oiiiii.... koko päivä edessä ilman vaipanvaihtoa ! Minä vajoan tarjottuun nirvanaan.

Koko päivä edessä. Luvassa hyvää ruokaa, läheisyyttä, aikuisuutta. Tätä:

Ja koska auto oli mukana, niin mehän ehdittiin. Sinne ja tänne.

Korkokengissä, jalkautuessa, oli hiukan varpailla vilu ja nälkä ja nälkä ja vilu! Mutta, koska isolla kirkolla vieraalla maalla ollaan, niin kestän sen kuin nainen!!!! Ja sitten sirtä shoppailtiin. Kunnon blogistin tapaan laitan nyt KUVAA ostoksista/löydöistä:

Suloiselle lapselle suloinen myssy ja lapset ja SORMIKKAAT, joita pukiessa tulee taatusti muutama hikipisara. Jokaiselta.

Ja Keskustorin kirppis-alueelta ihan helmitaulu 6€!!! Minä kun olen aina ollut helmitaulu-friikki. Laskea en osaa ja lukihäiriökin on, mutta helmitaulut on niiiiiiiiin ihania! Tämä tulee lapsen huoneeseen, kunhan sen remontti valmistuu. Siihen saakka tytär saa opetella sormeilemaan helmiä yksi-kaksi-kolme....

Ja nämä tässä yllä. Maailman komein RAKASTAA keittiö-asioita! Siinä nyt jököttää venäjän vallan aikainen KAHVIMYLLY. Bakeliittia. Teräsosat varmaankin lentokoneesta. Aitoa käsityötä! Odotan vaan, että mylly rahisee ja tuottaa vastajauhettua ihanuutta hellimään harjaantuneita makuhermojamme. Jonakin kauniina, harsoisena sunnuntai-aamuna. Taikka maanantai.....

Ja kotiin se on joka reissulta palattava! Se oli Helsingissä asumisessa ihanaa, että laivan rantautuessa olit jo puolessa tunnissa kotona... Nyt piti jaksaa hillitä tuliaisen esittely himoja peräti tunti... Ja hah ha  haaa... Miedän laiva oli viimekesän muotiväreissä: limen vihreä!!!!!!!!!!!!!

Joten täällä ollaan! Nyt otan rinksun, hm, hm, esmerkis, port viiniä.