No, kun nuo kaikki muotitietoiset pitää sellaisia hienoja muoti-blogeja, joissa aina näytetään päivän asu.. Niin minäkin vissiin tuon oman näkemykseni tähän kansan kulttuurin soppaan!

Kyllähän se tämmöstä tavallistakin naista vaatekaapin ovella uusi päivä seisottaa, siinä missä illansuu keski-ikäistä miestä jääkaapin ovella! Yleensä sen avoimen oven raossa tulee tehtyä kauas kantavia päätöksiä. Kysymys on valinnoista, joiden pitäisi tuottaa mielihyvää.

Tänään oli väri-päivä. Huomasin sen sattumoisin, kun vaihdoin lapselle päivän toista vaippaa. Vetäisin se punaiset villasukat ylös ja katseeni osui omiini samanvärisiin. Lapsen sukissa kylläkin raitoja, mutta muuten samaa edellistalven seitsämää veljestä, vitosen puikoilla.

Sitten oli sattumoisin tuumaillut meille molemmille mustat legginsit tai trikoot tai kotoisasti kalsarit.... Ja miten lie tullut ottaneeksi kummankin oven takaa sen ainoa liilan puseron. Siinä me tollotimme peilin edessä. Kuin kaksi marjaa!

Ja tämä vahingossa ( ..lue unenpöpperössä... ) tehty valinta tuotti mielihyvää! Minulle ja tuolle yksivuotiaalle. Naurua ja sormella osoittelua!

 

Ja väri-päivän askartelutuokioon, tämä kekseliäs koti-äiti printtasi googlen kuvahausta PINGUJA! Niitä nyt puuvärillä sohottelemaan!