Mainostermein: SYYS-UUTTA! Taikka lupaillen: TULOSSA!!! En tiedä teistä, mutta itse alan jo vaipua kylläästymiseen tämän palstan ulkoasun kanssa. Päivänä muutamana olen seikkaillut netin ihmeellisessä maailmassa ja mieli tekisi kovasti jotain uutta...

Niin niiin, joku sanois, että käy kampajalla! En käy! En kehtaa! Tulee arvokkaaksi. Ja mun tukka on sitäpaitsi ihan makee. Varsinkin timakassa vastatuulessa, pystyssä sen seitkyt senttii!!! Tarjoustalon, kympin-Loreal värittää hyvin ja peittää mainosken sanoin ne ensimmäiset harmaat!

Asiaan. Eli älkää hyvät ihmiset menööt sekaisin jos joku kaunis aamu kun astutte sisään sivuilleni, näyttääkin maailma toiselta! Minä se oon. Saattaa olla että vaihdan tuon yläotsikonkin, joten painakaa pesusosoite talteen eli ILOPALAPEILI + ne muut asiaankuuluvat härpäkkeet pisteineen ja pilkkuineen.

Ja muutakin syys-uutta. Kasvihuonen on ihan kohta tyhjennetty kesän muhkeasta sadosta. Tomaatit, vielä muutama terttu, koittaa kiirehtiä kypsäksi. Avomaankurkut kasvoivat kasvihuoneolosuhteissa mallikkaasti. Ja säilötty on, niin että keittiön jääkaappiin ei pian  muuta oikein mahdukaan... Tässäpä muutama kuvanen aiheesta:

Ja kurkkujen kukkaset on kyllä aika nättejä vieläkin, vaikka satoa ne tuskin enää tuottavat:

 

Mutta siis... kaivaudun taas pohtimaan blogilleni uutta ulkoasua... Moi!