Mimosan kodissa on ihanaa! Siellä uudessa kodissa, joka sijaitsee jykevässä keltaisessa kivitalossa. Pitkien portaiden päässä. Kolmannessa kerroksessa! Kaunis ja etevä tyttäreni... omassa kodissaan!

Viikonloppuna ME TYTÖT, eli pikkuruinen ja tämä isompi ja minä äitihahmoinen tyttö, seikkailimme kirppareilla löydön-tekomielessä. Anti oli aikas outo.. minulle, mutta ei muille. Koska kaikki muut lähtivät joka ikisestä ostosparatiisista täydet pussukat suhisten naama onnellisessa virneessä....

Mutta, koska olen äiti, niin osasin iloita tyttären löydöistä! Mimosa löysi uuden kodin kylppäriin kivan valkoisen maton 2 €. (josta ei kuvaa kerenny napata)  Sitten koriin päätyi myös ihanat lakanat. Turkoosikukkaiset. Tais olla 4€..? Mehukkaan punainen "pottuhanska", eli semmoinen patalappua jäljittelevä lapanen.. muist..0,80€ ja kippona kuorman päälle INDISKAN itäromanttinen, suuren suuri TEEMUKI! 1,50€! Että halpaa oli ja nättiä tuli!

Nyt odottelen meidän pienen jälkiperheen retkeä tuonne maaliman ääriin, että pääsen näkemään miltä se tytön koti nyt näyttää! (ja koitan olla soheltamatta omia mielipiteitäni sisustus aiheista) (eikä kyllä tarvitsekaan soheltaa, koska tuolla on pettämätön maku ja hersyvä tyylitaju! Nam! Nam!

 

Ainiin.. ja pikkutyttö sai Plaston kelta-lavaisen kippiauton ja uuden kuvakirjan Jääkarhusta ja hänen ystävistään. Kurkistuskirja. Jaksoi kiinnostaa tasan sen hetken, kun tultiin autolla kotiin....