Yleensä minua on vaikea saada mihinkään? täh täh... Hierokaa silmiä! Minähän juuri olen se, joka porhaltaa huvi tuulessa sinne, missä tapahtuu! Ja jos mainoksessa luvataan jotain ILMAISEKSI!!!!  Minulle, vain minulle, niin käsi heiluu ja pyytää lisää. (kaverille?)

Nytpä sitten pistin itseni likoon. Ryhdyin buzzailemaan! Toka kampanja jossa SAAN olla mukana on DOve... oottakaa käyn lukeee siitä lapusta... Dove Nourishing Oil Care! Järjettömän ihana hiustenoihtoaine.

Mainoksessa lupasivat, että tasoittaa karvaista tukkaa..ei kun pörröistä ..  talvitukkaa. Mieli ainakin tasottui, kun latasin kämmenen täyteen hienostunutta, samettista ainetta. JA tuoksu teki ihmisen kauniiksi!

Aine oli ja on yhä edelleen pehmeää, täyteläistä! Raidallista. Niin... hoitoaine-naamio yhdistelmä! Kookoksen ja manteliöljyn kosteuttavat ravinteet! Keltaista ja valkoista! Ja erityisen elvyttävänä ainesosana Omega-9 rasvahapot! Wuh! Tietoa!

Kunhan tuo näyte pakkaus loppuu, niin pakkohan se on täräyttää sitikka tienpäälle ja hakea Prismasta uusi puteli! Aion investoida kokonaisen kympin itseni hyvinvointiin ja ostaa vielä saman sarja uutta Shampoota!

Pikkulikka sai tän putelilähetyksen auki silmänräpäyksessä. Sittempä sitä tavaraa oliin jo pitkin poskia... ei muuten ahavoidu naamakaan pakkasella ! Jeah!






Viikoloppuna buzzailin isännän vieraille lahjaksi. Oli sileetä päätä aamupalalla, kun olivat edellisiltana saunassa lätränneet.... Ja aamupalalla sitten riitti puhuttavaa muutenkin yleisestä "kaunudenhoidosta".

Tänään kiikutin loput ihant näytteen Päiväkerhoon äideille lahjaksi! Tytöllä siinä vähän naama venhäti kun mutsi jakoi KAIKEN pois! Se kun  oli erehtnyt luulemaan dove-putkiloita omikseen....