Nyt se on täällä, vaikkei uskoisi! Askeleen lähempänä! KESÄ!  Vappuaurinko näyttäytyi varsin viileänä, mutta riitti kuitenkin polttamaan punoituksen poskipäille.... JA valuttamaan nenää rinnuksille. Siis lapsella, tuo nenä juttu!

Olin ajatellut, että pukeudutaan kauniin kepeästi. Heleät värit ja uutta huulipunaa. Vuh! Otetaan perheestä kadehdittavan kauniita kuninkaallisa kuvia! Kuohuviiniä kuplineen pitkissä laseissa. Aurinko hiuksissa ja manikyyrissä häikäiseviä timantteja!

Toisin kävi. Toppatakkia tiukkaan nappiin. Villasukkaa saappaaseen. Pipoa syvemmälle ja suuri nuotio, jossa lämmitellä! Vappupallokin oli pienen pieni, suhiseva kultakala... Koko pitäjän ainoa vappupallo, mitä vielä lauantaina sai kaupasta! Isi toi sitten illalla SEN OIKEAN NallePuh-pallon isolta kylältä. Ja sitä ei äiti antanut tuoda ulos, ettei tuuli vie!

 

niin ja  tää "hyrrä"... Oi se oli NIIN mukava! JA uudet, oikeasta kaupasta ostetut KIILTÄVÄT saappaat! Tuliterät!

 

Ja  ruoka maistui! Milloinkas se ei olisi maistunut?

Sillain meillä. Nyt alkaakin seuraavan viikonlopun odotus. Äitien päivä! On tää yhtä juhlaa taas!

ps. haluaisin kovasti, että mentisi ulos syömään. Silloin äitien päivänä. Koska en kertakaikkiaan jaksa liottaa käsiä tiskialtaassa....  huolella liimatutu manikyyrin timantitikin irtoaa. Jos siis kerkeän sitä "mom's day spa"-juttua edes viikolla leikkimään!