Ja niin alkoi meidän äiti räpeltämään! Päässä kiertää kuvia ja ajatuksia ja pakko tulla pistämään kuumaliimapyssy seinään...vaikka kesken halon kannon.... (mieshän siitä kovasti tykkää!)

Menin sekaisin NUKKEKODISTA! Eksyin toissapäivänä eräälle ihanalle sivustolle ihan vahingossa.. Ja puoliksi uteliaisuudesta. Ja osittain viettiä ja sydämen ääntä seuraten. Siinä istuin koneella, ruutu täynnä nukkekoti kamaa. Silmä kosteana tuijotin niitä piperryksiä haltoissani, enkä saanu sanaa suusta, kun isäntä tuli kahvia pyytämään. Eli hurahdin. Sekosin. Ja nyt on pakko saada oma talo! Taas. Minun sydämeni pakahtuu!

Vanhat, ihanat puiset talot, joita oli entisessä elämässä peräti kolme, ovat kaikki maailman turuilla. Silloisessa tilenteessa en osannnut edes niitä arvostaa.. Mutta nyt on varmasti uuden aika! Joten ryhdyin toimeen.

Ja kuinka ollakaan..nousevan kuun alla on mielettömän hienoa valvoa ja askarrella. Viime yö meni tuolia tehdessä. Edellisenä näpersin kynttelikköä. Tai oikeemmin räpelsin..vielä on innostus suurempi kuin tuo sorminäppäryys! Mutta ekat on valmiit....

Kas näin:

Tämmöne idea-kirja on seisionut usean vuoden ajan mulla keittiössä, kaiken muun mukavan kanssa... Ja nyt taas sitä selailen ja annan mielen lentää!

 

 

Siinäpä tulevaan talooni VAARILLE nojatuoli uutisten lukemista varten.

Muorille pyykkilauta pikkupyykin pesuun ja virkattu torkkupeitto viileiden talvi-iltojen varalle!

Ja niin..siellä tuolin  takana piiilossa THE kynttiläkruunu. Kynttelikön varmaan sijoitan jonnekin talon ullakolle, koska se ei ihan onnistunut.. Vois leikkiä, että se on semmonen "vanha" ja maalaan sen ehkä mustalla akryylillä. Nuo kynttilä yritykset on ikean mehupillejä.. että sillein keksin!

"Juutti-matto" on Mimosan kuutamoyönä tekemä!  Se menee ihan varmasti sinne komean talon komeaan kellariin, johon olen kuvitellut saunaa tummista "hirsistä"....

Tämmöistä minun pääni ja sydämeni sai käteni tekemään! Oi tätä lapsellista riemua!