Kuulkaa ihmiset! Mistä syntyy maailman kaunein kukkapipo? Siitä, että kätevä emäntä tulee ensin vähän kipeäksi ja sitten vielä enemmän kipeäksi. Se on lopulta niin kipeä, että turhat ajatukset katoavat päästä. Se vaan makaa sängyssä rätti silmillä, eikä edes jaksa inistä huomiota....

Turhan tilalle tulee tyhjyys ja pikkuhiljaa tyhjyyteen alkaa pinkoamaan kuvia... ideoita. Suurempia ja hienompia kuin koskaan! Tietysti!

Sitten ideat jo pakottavat jalkeille ja niistämään istualtaan. Kolme käsityötä kerralla kasaan..... Aika ei meinaa riittää! Ja päiväunia ei enää oteta! Nyt tiedän, miksi on tärkeätä välillä JOUTUA vuoteen omaksi! Jep!

Muistattehan, että ensin oli tämä:

 

Sitten parin tunnin päästä siitä tuli tämä: (ompelin siihen vuoriksi kierrätys teepaidasta aluspipon)

 

Kolme varttia lisää ja pipo näytti tältä:

 

Lapsi nukkui päiväunia ja minä heiluin into piukkana kameran kanssa. Tälläsin pipoa nallen päähän ja kun lapsi heräsi, niin jo lennähtii myssy oikeille kutreille!

Maailman kaunein kukkapipo nuhanenäisen tytönheitukan kutreilla!

 

-----------------------------------------------

eikä tässä vielä kaikki... Kätevä emäntä puikkoili isäntänsä seurana teeveen ääressä puoli tuntia eilen illalla ja sai itselleen maailaman ihanimman kaulahuivin! 'Tämän olisi tarkoitus natsata sen taannoin kirpparilta ostamani "paskanvärisen" toppatakin kanssa. Ja kyllä se natsaakin..... vieläpä hyvin!

 

Ja sitten kohti uusia seikkailuja tai puikkoiluja! Nuhaa ja yskää tuntuu riittävän ja korissa odottaa viis kerää iskemätöntä uutta lankaa.....