Minulle, aikuiselle naiselle kävi kuulkaas niin, että jäi tuommoiset flanelli housut pieneksi. Ja eikä tässä ole dieetistä tietoakaan. Niimpä heitin suloisen pehmoiset pöksyt pöydälle ja suihkin summamutikassa saksilla muutaman mekkoa muistuttavan kankaan palan... Ja tämmöinen YÖPUKU lapselle siitä syntyi!

JA... tuota tuota... Ei ollut tuo flanelli kalsari millään tavalla ainokainen pieneksi jäänyt. Semmoset "venyvät" farkku kaprit tekivät heti kohta seuraa ompelupöydällä. ( lue= keittiön pöydällä, puurolautasen ja kahvikupin vieressä) Tässä työssä kävi niin, että ompelukone hajosi ja lopetti siksakin tekemisen kokonaan. Mutta kun olen näin kiihkeä hekilö, niin päätin saada farkkumekon siltikin valmiiksi.

ps. nää kuvat on tuolta marrs- joulukuun puolelta. NÄkee tytön hiuksista, kun vertaa tähän päivään!

Ja tässä UUSIN. Launataina tuli semmonen olo, että nyt on pakko tehdä JOTAIN. Löysin kaapista tommosen, joskus kirpusta ostetun jätti-tyynyliinan. (sama minkä tytöllä oli hiustenleikkuussa) Jep. Tyynyliinan etupuolesta tuli pirteä essu äidille ja toiselta puolelta tytölle pikku essu ja "käsilaukku".... Pitäähän komea kangas käyttää kunnolla! Tämmöstä tällä kertaa.