Otsikko sen jo kertookin! Ja tässä tarinaa otsikon alle! :)
Olen jossain aiemmassa yhteydessä saattanut muutaman kerran lipasuttaa, että en varmaan enää osaisi "oikeasta" kaupasta ostetusta kankaasta mitään ommella. Saatika sitten nimenomaan juuri siitä "oikeasta" kankaasta. Jotenkin minua vaan tuntuu, kerta toisensa jälkeen, inspiroivan nuo epänormaalit materiaalin alut.. Ja näyttää kovasti  sille, että pieni tyttäremme perisi saman ominaisuuden ...

Kävi meillä siis kuulkaas näin! Olimme eilen normaalilla rahantuhlausreissulla. Jääkaappiin jotakin nälän häivytystä varten ja huusiin paperia toisiin tarpeisiin. No, isäntä sitten tuumasi, että autoon jotkut (?) tulpat.... Minä taas aattelin, että korviin mieluusti, kun olin edellsyön kuorsausta kuunnellut...

Tarjoustalon pihaan siinä lopulta parkkeerattiin. Isäntä häipyi omilleen ja minä suuntasin tytön kanssa johonkin kodintekstiili/lanka/yms. yms. osastolle. Sitten silmät lumoaa, sokaisee, säväyttää huikaisevan suloinen kankaan lepare! Tytön käden ulottuvilla. Alennuksessa - näemmä, kerkesin huomata punaisesta lapusta! Tyttö nappaa pinkin lärpäkkeen käteensä ja ilmoittaa oitis, että tästä ÄITI OMPELEE VENLALLE MEKON! VENLAN UUSI MEKKO! (kuulema)
Maksoin mukisematta sen 3€. Ja myöskin tietämättä, mitä tulin ostaneeksi! Halvalla kuitenkin...

Autossa salaisuus paljastuu. Oli pakko pureskella ne muoviset hintalappuun ammutut lenksut poikki ja tutkia, että mitäs kivaa meillä nyt onkaan! HAAAA..... kaksi komean kokoista ( 50x70 ) keittiöpyyhettä! Super-super-super pinkki ja se maatuska-nuken-kuvainen, jonka tyttö vissiin hoksasi!

Niimpä.... ajatus se sitten lähti liitämään... Kotona tyttö päiväunille. Itelle reipas pöydän raivaus. Serlapaperista saksilla kaavat mekon malliin ja niksin naksin...

Tässä tulos:





Näin hyvin se istuu:





Ja sitten se seisoo:






Ja oli kovasti mieluinen käyttäjälleen.... Se päällä voi jopa tanssia....






Ja tälläkertaa voin ihan ylpeästi olla tyytyväinen tulokseen!  Nämä kaavat aion säästää. Ehkäpä se seuraavalla ostosreissulla taas tarraa johonkin hauskaan materiaaliin kiinni!


ps. nuo takana olevat keltaiset napit ovat jostakin Tiimarin nappipussukasta! en yhtään tiiä miten ne käyttäytyy esim. pyykkikoneessa. Mut... "haittaakse?"

ps. ja ihan vaan anteeksi kun tuo tanssi-kuva kollaasi on tuommonen "retro-väritteinen". Joku perheen äiti aina välillä luulee ottavansa hienoja kuvia. Mutta asiahan on kait tärkein! Olkaa oikein iloisia!