MEidän perhe oli eilen elämänsä ensimmäisillä huutokaupoilla! Ollaanhan me sellaiseilla "huuto"-kaupoilla oltu, joista huudon kanssa tultu ulos ja puolet jääkaappiin tarkoitetuista on jääny sisään kaupan hyllylle. Tää eilinen oli ihan OIKEA kulttuuri kokemus!

Minähän se tyylillä lapsen kanssa remusin huudettavan restauranten autioita saleja. Pillimehut ja grillimakkarat tahmaisissa käsissä ja hoitolaukku olalla täynnä vaihto- juttuja lapselle. Koko päivä siellä meni.... Lapsi nukkui päiväunensakin sylissä ravintolan kopottuneella penkillä. Minä lipittelin kahvia aikani kuluksi ja nälkääni hoitelin tarjolla olevilla eväsleivillä. Miten sitä ihminen tuleekin istuessa nälkäiseksi?

Sen verran kerkesin tarjolla olevaa irtainta hämmästellä, että aloin taas HALUAMAAN! Mies se siellä sitten tiiraili ja huuteli omalla numerollaan asiantuntevasti. Ja voiiiiii.... nyt meillä on NE tuolit! NE KEITTIÖN UUDET tuolit!!!  Uskokaa tätä: VIIS EUROO KAPPALE! Oh, onnen tyttö!

Ja minulla komea teräksinen boolikulho! Kymmenen litran vetoinen! Isillä ikiomat messinkiset aarteet: käsintaotut tuhkakupit. Komeat kurkkupurkit, sanoi joku ja me ihailimme niitäkin hartaudella! ... mitä vielä? Niin...Puutarhaan HEMULIN JUHLAVALOT! Sellaiset suurilamppuiset, vanhan ajan hehkulamppuketjut. Värivalot kesä juhlien hämärtyviin iltoihin.... Minä värisen ajatuksesta ja tulevien tunnelmien haaveilusta!

Ja viimoisena.. eikä ihan vähäisenä! Joku teistä tietääkin meikäläisen hurahtamisen kasvihuoneeseen. Niin..talven ajanhan sielläkin on ollut juhlavalaistus ja puutarhakalusto. Ja stereoista saa soimaan sopivaa tunnelmaa. Katossa roikkuupi takorautainen rumankomea kynttelikkö... Niin... siihen puutarhamajan/kasvihuoneen terassille.. siihen tuli huudettua kympillä kivikantinen, valurautainen pikkuruinen "virvoike"-pöytä. Ihan vaan hellepäivien varalle....

Ja tässä THE TUOLI: ( näitä en ehkä maalaakkaan kirsikalla ja vihreällä!)