Joo, eilen hehkutetut rauhalliset aamut ja kiireettömät tuokiot "omaa" aikaa! Paskan lati. Tänää koitin suuren tyyneyden vallassa saada meitä tien päälle ja pankkiasioille. Justiin kun saan tytön vöihin ja auton käänneetyä menosuuntaan kaiken peilin eessä hyppimisen jälkeen.. niin mies soittaa ja pyytää tuomaan raksalle KÄSISIRKKELIÄ!!!!  Mikä hemmetti se on?

Pengoin koko autotallin ja rupesi siinä pinna kiristymään ja tyttö karjuu takapenkillä pää puaisena... Enkä voinut millään keksiä mikä ihme se niistä kaikista vekottimista on! Soitin miehelle takaisin ja se sanoo että SININEN jossa on TERÄ! Ei paljoa valaissut minua siinä mielentilassa, vaan meni huudoksi puolin ja toisin. Paha mieli jäi koko päiväksi ja anteeksipyyntökin on ihan pelleilyä.


Noh maksoin ne laskut. Kävin ruokakaupassa ja piruuttani kirppiksellä löytämässä itselleni paskanvärisen toppatakin neljällä eurolla! On lystiä! Lapsi söi puoli pussillista täytelakuja ja nukahti kuola poskella autoon. Omia silmiä kirvelee mokoma rähinä. Pitäskö ottaa päivätorkut!

Sitten voisin herätä uudella päällä ja miettisi, että josko sitä kuitenki osaisi aikuisesti anteeksi pyytää? Leipois vaikka pullaa ja pyyhkisi pölyt pianon päältä? Lukis iltapuhteeksi motonetin tyuökalusivut. Opettelisi koko arsenaalin ulkoa!