Tää lenssu on kyllä vuosisadan katalin tauti. Ei ota hellittääkseen sitte millään. Nyt tuo ukko-kultakin kaatui sohvalle. Kaatui siihen aamulla, eikä ole vieläkään päässyt ylös. Kehotin lääkekaapille rahistelemaan Buranapurkin pohjia ja ite otan köhääni tujauksen Katapektiä!

DigiBoxin tallennevarastot tyhjenee tasaseen tahtiin, kun kerrankin voi vaan maata. Tai toinen meistä. Minä koitan pitää nuppia koholla, että' yletyn nenäliina rullaan ja kahvikuppiin. Ja neulepuikkoihin.

Sukkaa tulee. Villasukkaa. Isännälle. Kilisis, vaan ei, koska nykyajan puikot ei kilise! Huomasin sen hetki sitten, kun laskin käsistäni puolivalmiin pipon tekeleen. Siihen vielä vuori ja nyörit ja kehtaa taas olla ylpeä!

Niin ja jo senkin takia pitää koittaa olla silmä auki, kun tuo reipas ja itsenäinen osaa yhtä sun toista. Ite ITE mun mun!

Tänään hän on tanssinut itsensä uuvuksiin KUOROSODAN talleenuksen kanssa. Ja me olemme kehuneet ja taputtaneet ranteet kipeinä! Tämän päiväinen TANSSII TÄHTIEN KANSSA  jätettiin huomiselle, kun ei sitä humputusta kukaan aikuinen kauaa jaksa. Tuo kun tarvii nykyään tanssipartneri tuohon pienelle parketille olohuoneen telkkarin ääreen! Niin kauhean ihanaa kuin se onkin! Voi pientä ja viatonta!

JA nuo muusikonhommat on tärkeitä. Rumpuja se on paukuttanut pitkin päivää. Mun bongoja isoveljen kepeillä.. (kiitti Valtteri !) Ja pelkkä rummutus kun on pidemmän päälle tylsää, niin pikkuneiti keksi, että kun äitiä pyytää mukaan laulamaan, niin voi silmä kirkkaana todeta, että TEHDÄÄN MUSIIKKIA!  No, mutta, VAU sitten! Ja tehty on! Ääni käheänä POPSIPOPSIPORKKANAA kuulostaa eksoottiselta!

Ja tälleen, kohti alun otsikkoa ... Sorkkihan tuo lapsi sitä puoliksi valuvaa nokkaansa... Ihmetteli etusormeen tarttunutta kökkärettä ja ilmoitti näin: " ÄITI; VOITA, NENÄSSÄ!"  Opettelimme illan viimeiseksi puuhaksi nenän niistoa!

Kohti huomista! PS: JOKO saa kohta laitta pihapuuhun jouluvalot? Tai vaihtaa olohuoneeseen ne muhkeat ja täyteläisen viininpunaiset ikkunaverhot? Jotka pitäs ensin ommella..ja joihin pitäisi ensin ostaa kangas. Joita aloin tänään sinne ihan hirveästi haluamaan, kun kuumeesta sumeat silmät tiirailivat arkista näkymää...