Huh hei, tuota vaseisadetta! Sanovat että, kun ei tiedä mistä pitäisi puhua,niin puhtaan sitten vaikka säästä!

Joku kerkesi jo sanomaan, että "etelässä" myllertää ukkosrintama.... Sitä en tänne halua! Viimekesän ukkosissa oli meikämammalle ihan riittämiin, kun saaressa, sähköttömässä pikkumökissä keskellä yötä lattialla värjöteltiin myrskyä piilossa. Tuulen huminalta ja sateen pieksennältä ei kuullut ukkosen jyrinää. Taivas vaan leimusi taukoamatta ja silmäluomien alla vilkkui punaista.

Metsää kaatui rytinällä pikkumökin ympärillä. Kännykkä liukui hikisessä kädessä peito alla, että jos pitää vaikka apua soitella, on puhelin lähellä.... Pelko jäi! Valkeneva aamu näytti tuhot Konginkankaan maastossa. Astan jälkiä ja meidän pieni perhe siellä myrskyn silmässä. Vauva oli silloin puolivuotias ja nukkui tuhisten kainalossa, mitään tietämättä. Ja minä, äitirääpäle uikutin miehen kaialossa, selkeän tietoisena kaikesta. Sydä kurkussa, hyytävän pelon vankina. Se pelko taisi jättää jonniin moiset jälet, koska nyttekin, joka toista tummempaa pilvenriekaletta olen valmis juoksemaan karkuun.

No se siitä!

Eilen tehtiin toisenlaisia kesä jälkiä. Puutarhaan, jota toivottavasti tämän kesä myrskyt eivät riepottele! Sinne syntyi heiveröisiä kylttejä kahvikupposen lomassa!  Aika söpösiä niistä tuli!!!! !  Niinkuin satukirjasta, "kultakutri ja kolme karhua" !  Kahtokaa vaikka:

Nyt alkaa sitten ahkera kasvattaminen. Vielä kun kerkeisin sinne puutarhalle, ennekuin ovat myyneet kaikki amppelimansikat pois, niille oikeille puutarhureille....  Tuolla sosiaalisen median toisella laidalla tuumailtiin vesi kielellä mansikan himoista! (juu, oikein HIMOISTA ei hinnoista) Ja tuohonkin kesän herkkuun pääsin sitten käsiksi vihdoin viikonloppuna! Kiitos Miikalle! Nyt voi kesä oikeasti tulla! Mansikatkin on jo maistettu!

Niin.. ja niistä HINNOISTA! Onko teidän mielestä semmonen suhteellisen normaalin mansikka-amppelin hinta 12,50€ ihan ok? Semmosta ne tuolla ison kylän Agri-marketissa tarjoaa..... Sinne(kö)?