Hoh hoijaa! Mulla on niskaperse jäykkyys. Tuli nukuttua ahnaasti kahdeksan tuntia! Sängyssä oli äitienpäivän kunniaksi pedatuna SILITETYT lakanat. Minusta ne oli niin suloiset, että aina kylkeä kääntäessä oli tietoinen siitä ihanuudesta! Tuli todeksi sekin fraasi, että "niin makaa kuin petaa"

Pyykkiläjä odottaa tuossa eteisen lattialla ulos pääsyä. Ne on tänään nuita RUMIA ja MUSTIA tai muuten vaan harmaantuneita ISOJA miesten TYÖVAATTEITA. Parilla paidalla viisimetriä nailonnarua pimentää puoli tonttia!  Mikään aurinko ei paista niin kirkkaasti ja satkieli laula niin luomoavasti, että tuo läjä saisi minut zumbaamaan rytmikkäästi. On se kumma! Kyllä ne lakanat ja lapsen vaattet ilolla huoltaa...

JA toinen juttu, mikä pitäisi käännyttää positiiviseksi! KÄÄRMEET. Nyt ne tuolla radiossa taas lietsoo ihan turhaa käärme-pelkoa! Just vuos sitten, sain alitajuntani rauhoittumaan lapsuudenaikaisesta pelosta erään asiantuntijan toimesta. Että käärme EI HYÖKKÄÄ! EI VAANI viatonta ihmistä pensassa, kieli ulkona, silmät kiiluen! Ja nytkö minä taas joudun kulkemaan läpi helteiden kahluusaappaissa?

Hm? Positiivista on tuo helle! Aurinko! Lämpö! JA kesän ensimmäinen shortsi-asu! Tosin joku, joka jätti voisilmän aamupuuriosta, lisäsi kolmannen juustosiivun leivälle.. Se sama emäntä vetäisi jalkaan kesän riemusta hihkuen äitiys shortsit! Muut eivät mahtuneet! Toivottavasti tänään ei pölähdä puoli kylää yllätys vierailulle. Ja selvennyksen vuoksi, Meille ei ole tulossa perheen lisäystä. Tämän ikäinen nainen, näillä leveys piireillä, ei neitseellisesti lisäänny!

Ja hee.. siemen kauppaan ajattelin suunnistaa! Muut, oikeat maanviljelijät tuolla, jo kovasti jotain tonkivat. Kait se pitää meidänkin tontti laittaa versomaan!  Tänävuonna ihan vaan tilliä, lehtipersiljaa, salaattia... Ehkä.