Nyt kuulkaas pistää naurattamaan! Joku muistaa varmaan miten meillä tämä äiti heräsi syksyllä yhtenä lauantaina kaksi tuntia ennen muita. Heräsi hyvän tuulisena ja vatkasi kunnon kuohkean kakkupohjan kuudella munalla.... Isänpäivää sillon rivakasti  viikkoa etuajassa puuhasin!

Niin ja sitten muistatte varmaan sen yhden tiistain, kun ihan maanantaita juhlistin pullataikinalla???

No, ei siinä mitään! Tänä aamuna meillä oli sitten sunnuntai! Mies jäi nukkumaan puhtaisiin lakanoihin. Aurinko teki nousuaan ja minä tyttären kanssa keittiöön aamiaisen tekoon. Väsättiin semmoinen "sunnuntai"aamiainen. Kuuden minuutin kanamunat, haudutettua mustaa teetä ja oikeeta kattilassa rauhallisesti kypsynyttä puuroa. JA pöytään marjapiirakkaa.

Lapioin ensin puurot lapsen nälkään ja sitten isiä herättelemään. Syyvä ryllätään siinä tyytyväisenä. Puhutaan niitä näitä ja minä hyrisen, että nämä sunnuntai aamut on IHANIA!!!! Jostakin hiipii epäilys, kun mies ei vastaa... Radio vaan rallattaa omiaan taustalla. Kuulen itseni kysäisevän, että kait tää on sunnuntai?

No, justiinsai! Mutta voihan nämä lauantaitkin aloittaa lempeästi. Nyt tulta uuniin ja yöpukua lämpöisempää päälle! Hyvää huomenta kaikille! Ja erityisen antoisaa lomaa kaikille hiihtolomalaisille! Tulka käymään, niin laitetaan pullaa pöytään!