Että osaa olla tylsä ja suora otsikko. Ei mitään osotusta siitä, että artikkelia kirjottaa ihan oikeasti älykäs ja huumorintajuinen emäntä. Ja vieläpä erityisen hyvin nukutun yön jälkeen.. Vaan oisko se syy juuri siinä?

Vai haluaako tämä kyseinen blogisti saaha kyseenalaista mainetta puhumalla luonnettaan vastaisesti suoraan? Sanoihan tuo yksi jälkeläisenikin ( jäätyään kiinni emävalheesta päiväkodissa) että "eikö se semmoine ihminen ,joka yleensä valehtelee, voi välillä puhua vähän tottakin?"  Näin se poikaraukka nyyhkytti rakkaalle äidilleen suuret kyyneleet suurissa silmissään. Neljä vee oli hän. Ja oli tullut lipsauttaneeksi kesken päiväkodin rauhallisen ruokailuhetken, vieläpä varsin kuuluvalla äänellä että MEIDÄN KODIN IKKUNASTAPA ONKIN LENTÄNYT SISÄÄ KONDOOMI-KOTKA!

Pitemmittä puheitta ja enempi selittelemättä, esittelen teille eilisiltaisen virkkuu tuotokseni!

Virkattu myssy ja "kynsikkäät". (kauhee sana...)



Nämä valmistuivat niin nopeasti, että illalla oli ihan tyhjä olo! Materiaalina taas jotain jämä lankaa sieltä ja täältä.
Toivottavasti kelpaavat sille isomalla tyttärelle. Jos ei niin tulipahan tämänkin kylän raitille yksi nuorekkaasti pukeutuva puuskuttaja lisää.