Tässä on taasen menty semmosta haipakkaa, että o(k)sat pois. On ollu sitä juhannusta ja vierasta ja mansikkaa ja turhaa juoksua sinne ja tänne. Tuun paremmalla ajalla oikeen kuvien kanssa päivittelemään. Mutta nyt pisti miettiimään eräs asia.

Ne IKKUNATARAT. Autojen ikkunoissa. Joissa aina varoitellaan siitä, ketä on kyydissä.

Koira, hauva, vauva, taapero.... kyydissä.

Että päästääkö se kuljettajan jotenkin pienemällä vastuulla liikenteeseen, tuommonen muropaketista aamiaislautaselle tupsahtanut vekkuli tarra?

Itehän sitä auoa kuitenkin ajaa. Pitäiskö bisnestää liikeidea, että jos tuntuu huterolta omalla autolla liikenteen vilinään pujahtaa, vois kuvauttaa itsensä ja liimata sen tarran takaikkunaan. MINÄ  ajan TÄTÄ autoa? Tämän kuljettajan kanssa kannattaa olla ERITYISEN varovainen. Pitäkää ainakin se turvaväli.

Semmoiset tarrat ymmärrän että ANOPPI AUTOSSA. Johan siinä pienempikin rollon pettäminen puistattaa.

hm.. suunnittelen keskisuomen reissua ja aprikoin, että meille taitaa tulla takalasiin AAAANELONEN: äiti ratissa, mummo kyydissä, puolitoistavuotiaalla uhmaikä, rahat lopussa, mittari punasella, nälkä, jano pissahätä, akku loppuu,  hansfree jäi kotiin...  beetasalpaajat pitkin lattiaa, niin ettei ABCllä kehtaa oven eteen parkata, kun pitää pillerit kouria purkkiin takasin.

Meillekin siis kirjekuoressa postilaatikkoon kanettiin tarra : PILTTI AUTOSSA! Punainen kolmio, jossa keskellä naaman reunat.