Hei jaa! Vesipumpun pamahduksesta kun selvittiin "iloisesti" niin sittenpä meillä eilen POKSAHTI taas! Nyt meni liesi keittiöstä!

Niin juuri.

Sauna se tosiaan oli päällä ja ne ihanat kynttilät. Olin asetellut puuhellan  kulmalle kolme foliolasilyhtyä. Elikkä tunnelmaa torppaan!  Ja  siiinä iltapala pupeltaessa rupesi kuulumaan kummaa napsahtelua. Mies tuumaa, että ne on nuo sinun kynttilät. Että ne kuumenee ja lämpölaajenee ja vaikka mitä oikeasti-juttuja!

Siinä se napse kuitenkin jatkui ja pikkutunneilla päätin vielä teepannullisen kiehauttaa. Vaan eipä levyt lämmenneet. Eivätkä valot syttyneet lieden silmiin. Se siinä! Mitäs tänään syödään? Pitää vissiin virittää tulet pihalle wokkipannun alle ja leikkiä erämiestä....

JA niin.. saunan kiuas pohottaa yhä. Nyt  50asteessa kellarissa, koska siellähän kuivuu seitsämän kiloa SUPPILOVAHVEROITA! Eilen kerättyjä!

..oho.. siinä on käsi tärissyt kameran liipaisimella! Oli niin mahtavat apajat!

Tässä pääsin linssillä likelle!


Pehmeällä sammalella oli mukava istua housuntakapuoli märäksi! Keruu sujui oikeen mukavasti, asentoa vaihtamatta! Suurilla ja pienillä.

Ja sitten loppusilaus pihapöydällä ennen saunaan menoa. Tuo varsinainen kuivatusritilä on muuten ns. metallien "hyttysverkko" puukehyksissä. Isäntä sen näppärästi jo viime syksynä rakenteli. On muuten justiin sopivasti ylälauteen kokoinen!