Tällä kuvakimaralla haluan toitottaa KAIKILLE äiti-ihmisille jonkinmoista juhlapäivää! Ja muistuttaa arjen suloisuudesta! Nuhanenistä, hiekkahelmoista..... Silmän ilosta. Vaivan näön palkasta! Palkasta jonka näkee, jos vain osaa oikeasta vinkkelistä tiirailla! Eikä niitä vinkkeleitä mittailla vatupassilla.

Puin pikkuiseni "uusiin" kesävaatteisiin. Ajatuksena tuottaa iloa isille ja viedä sinne työmaan pölyyn vähän evästä. Nätti tuo oli tasan varmaan kolme minuuttia... Jalassa "ihkauudet"  kengät. Hintalapussa luki : JUHLAKENGAT 3,5€! JA päällä mekko jonka hintalapussa taasen luki: HELLEMEKKO 2€!

Kuvauspaikkana rakennustyömaan pölyinen piha! Kuvausrekvisiittaa ne kahvimukit, joista hetki sitten juotiin herkulliset termospullo-kahvit!

 

"too tooot toooo!!" Ja sitten istahdin itsekin laudan pätkälle juomaan kahvia, siitä viimeisestä puhtaasta mukista.

Tuohan otti vauhtia juhlakengillä ja ampaisi autolle. Sen avonaiseta ovesta sisään ja ratista kiinni! Minä perässä tempomaan avaimia virtalukosta. Se oli saanut autosta semmoista OIKEAN kuuloista ääntä, sen virta-avaimen avulla!

Ja pyyhkijän sulat heiluivat vinhasti....

Jotakin sillä oli mielessä! Komensin laittamaan turvavyötä kiinni, ennen reissuun lähtöä ja piilotin ne avaimet käsilaukkuun.

Näin se homma etenee.....

 

Ainiin! PEEÄSS! Muistatteko,  se punainen mini-coopperi? Sillä leikitään nykyään, niin, että se sullotaan täyteen leegoja. Rassataan renkaita värikynillä ja päästellään niitä auton ääniä!

Hm? Kerkesin ihan pelästyä, että nyt siitä äidin suloisesta tyttärestä on yhdessä yössä tullut rämäpää ratti-hirmu!  No, nou hätä. Aamulla tyttönen syötti "joensuun-elliä", eli varamummullta Joensuusta saapunutta pupua!

Ja sitten.. pyykkinarureissulla keräsi kourallisen ryppyisiä valkovuokkoja!

Juuri niin, niitä kukkasia, siitä varren päästä, lehtien yläpuolelta.

Piti niistää. Molemmilta. Minulta ja lapselta. Eri syistä! Niisk.

Lopuksi: ÄITI ON ÄITI; VAIKKA SEN VOISSA PAISTAISI!!!!! he he heee!