Meillä on nyt tää.. tää toinen. toi eka... noista Lidl-kaupan joulukalentereista! Oikein somasti ja vanhanaikaisesti keittiönkaapin ovessa odottaa huomista aamua. Suurta päivää pienen tytön elämässä, joulukuun ensimmäinen!

 

Tätä päivää edelsi se varsinainen kauppareissu, jota olenkin jo hieman osannut odottaa. Onhan kyse viikon päästä kaksivuotiaasta! Oli kuulkaas ystävät niin mieltä ylentävää kantaa vikuroivaa, pää  punaisena raivoavaa sulotarta vesisateessa autoon. Takki märkänä sisältä ja päältä.  Minulla ja hänellä. Ja en muistanutkaan, miltä tuntuu kun AIKUISTEN NAISTEN katseet porautuvat takaapäin sieluun saakka. Minkähän lehden yleisönosastolla meidän perhettä loppuviikola parjataan.....

Noh..luonnonkiharat ne siitä vaan sähäköityivät! Jöötä ja käyttäytymis asioita paapatin parkkipaikalla tuimaan sävyyn, ennen seuraavaa ihmisten ilmoille putkahtamista. niin. hm. Ja nätisti käytiin hakemassa vielä ruutukangasta tytön "joulumekkoon".

Haluatteko tietää? Suuren suuri, flanellinen, naisten ruutupaita kahdella eurolla Lähetyksen Kehitysavusta! Nyt tulee kertakaikkisen hieno ja egologinen mekko! Siitä komeudesta laitan taatusti kuvaa.... onnistui tai ei. Ja kyllähän se onnistuu, vai mitä? Jotenkin, kun olen tiiraillut nuita kauppojen valmiita mekkosia, niin kaksi asiaa on puskenut tajuntaan! Mallit ei minua miellytä ja sitten kun miellyttää ihan liikutukseen saakka, niin hintalappu pistää haukkomaan henkeä! Niimpä pari yötä lakanoita rutatessa, tulin siihen päätökseen, että teen sen itse! Nyt on tuo uutuuskangas kuudessa kympissä ja OMO-vaahdossa! Huomena tää käteväemäntä saksittaa!!!! :D

Ja joulua on kovasti jo keittiöön laitettu... Jotenkin sitä alkaa jo tytön päiväunien aikaan odottamaan hämärtymistä, että kehtaa laittaa kynttilät... Aamupalaakin on ihana syödä jouluisessa keittiössä! Ja kumma kyllä, edes tiskivuori ei näytä niin karmaisevalta tässä punaisessa tunnelmassa. Tai sotkuiset pöytätasot... mitä sanotte? Ja taustalla soi tunnelmallisesti JouluRadio!

Ja IIK, mitä ihanaa olen keksinyt ihan itse, ilman sisustuslehtiä! Mulla on kanamunat MARISKOOLISSA  ja sormisuola AALTOMALJAKOSSA! Hahahhah! Leivinpaperit ja kelmut ja foliot mummun maljakossa! hahhahahh Ja varraskepit miehen poikamiesboxi-aikojen kauniissa lasikannussa! Mä kun NIIN tykkään sisustaa!