Tuossa jokunen aika sitten tepastelin pihalla kuikuilemassa nurkkia sillä silmällä. Taisin siitä mainita viimees....

Niin, kun oli semmonen tarkoitus, jotta sais nättiä ihan pikkurahalla, mieluummin ilman rahaa ja tooooosi vähällä vaivalla!!!!

Niin ja silloin tosiaan niihin ampiaispesiinkin törmäsin... jotka siis jo hävitettiin.. Paitsi, että mies löysi kummastakin pitkävartisesta nokia-saappaastaan pesät. Saappaat olivat jotenkin onnistuneet unohtumaan tuonne pihanpuolelle. Eikä niillä vissiin ollu mitään käyttöä, kunnes tossa lauantaina satoi hiukan vettä ja piti jotakin malliksi saapastella...

Mutta tää sisustus juttu..tai ulos kun laittelin, niin tämmöstä tuli:

Pikkuterassille ihana vilpoinen lötköttelypaikka pahimman paahteen ajaksi! Kangas jotakin "marimekon" UKONHATTUA. Mies ostellut poikamiesaikoinaan kirpparilta ja minä sen nyt päätin kaivaa käyttöön!

Paksuakin paksumpi pitsiliina puutarhapöydälle! 2.50€. Kirppishalli maximum.....

Kori keikkumaan siihen pihlajan runkoon. Tuossahan saattaa säilyä keskipäivän huurteinen muutaman minuutin kylmänä ja kakaroilta piilossa. Korin teki mun ikioma äiti, lasteni mummo! Materiaalina keskisuomen kituliaassa maassa kasvanut sitkeä luonnon paju.

Hm... tämä on nyt siitä puutarhamajan terassilta. Se keväällä huutokaupasta vitosella kiljuttu kivipöytä. Ja kuppi kahvia..näyttää maistuneen, koska on tyhjä! Lehden kauneus-vinkit kasvattivat minulle viikset ja säärikarvat, sekä pari ylimääräistä makkararengasta vyön paikalle. Huono lehti luonnonkaunille kotiäidille, muuten!

Silmät siis sirilleen ja katse kohti taivasta! Keskipäivällä lähes pilvetöntä. Melkeen pökerryttää tämä puuhailu... huuhailu...haahuilu..haaveilu..

Lisää kahvia ja IKEAN kuvasto. Suloisen kesätuulen suihkiessa puidenoksilla... Antaa lintujen viivailla taivaalla minä lisään haaveiden listaa. Meille taidetaan tarvita sisällekin yhtä sun toista! Astioita... verhoja... Mutta puutarhassa, marjapensaan ja omenapuun välissä on aika ihanaa! Tällähetkellä!