Tää ois nyt sellanen,  joka on saanut itsensä ylös päiväunilta. Ajatellut päivä tolkulla kirjoituspuuhaan ryhtymistä. Miettinyt asioita ja laitoja ja miettiessä on päivä Kääntynyt iltaan. Noh, ehtiihän sitä. JA nyt tää ois sellanen, joka kirjottaa.

Isäntäväki puunajopuuhissa ja pikkuinen vielä päiväunillaan, joten nyt ehtii, kirjottaa! Kirjottaa, kirjottaa.

Tämänpäiväisiä ilonpisaroita tähän hämärtyvään, lumisateiseen talvi-iltaan, tuo kimppu tulppaaneja. VAALEANPUNAISIA tulppaaneja keittiön pöydällä! Miehen ostamia! Minulle! Koska kevät tulee ja kukkasista saa hyvän mielen!

Vihdoin, hiukan myöhässä, saatu se joulu piilottua laatikoihin ja paperipussukoihin. Lapsi hiukan ihmetteli eilen, kun KAIKKI tontut keittiön verhotangoilta olivat hävinneet. KAIKKI jouluvalot ja kyntteliköt ja tähdet samaten!  Kuusenraivaus operaatioon hän sen sijaan ehti itsekin osallistua. Heitteli antaumuksella jalkapallon luttanaa juuri lakastuun neulas-kasaan. Porkkasi kasassa eestaas UUSILLA/VANHOILLA kirppislöytö KROKSEILLLA!!! (limenvihreät, viimeisen muodin huippua viime kesältä) Ja niin, sinne se meni talven kohokohta ja teki tilaa uudelle valolle ja ajatuksille. Kohti  kevättä.

Niin. TULPPAANEISTA. Olin päivällä maininnut miehelle, että AINA kun kuusi lähtee, niin pitäisi olla tulppaaneja keittiön pöydällä! Ettei jäisi tilaa haikeudelle, vaan voisi ilosesti alkaa katsomaan eteenpäin. Fyysisesti, uusia vihreitä versoja! Ja niimpä tuo maaliman komein, toi mammalle kauppareissulla sellofaaniin pakattuja NÄTTEJÄ! NAm. Että siitä hyvämieli.

JA keittiöön pitäisi nyt sitten laittaa nuo verhotkin.. Jotenkin kun mittaisin uusien tankojen paikkaa, niin tajusin, että taitaa olla miesten työtä sekin. Ootellaan iltaan, jos mies ne jaksaisi mulle vielä surauttaa.

JA kunhan hoksaan ottaa kädet pois taskusta, niin rupean opettelemaan kuvien siirtoa tännekin mediaan! On niitä jokunen, muita parempia kuvia, tuolla oottelemassa.

____________________

Näin se alkoi meijän äitin uusi harrastus. Blogin kirjottelu!

 

edit: siinä ne on! Mun kukat!