Terve! tässä on nyt muutama päivän sivu kääntynyt ilman sen kummempaa komenttia. Onhan täällä paratiisissa tapahtumia, että ei me ihan tylsäillen näitä päiviä vatvota!

Kuten: Ompeluksia tehty, kuten pitikin. Reissussa hypätty ja pihaa siivottu. Leivottu. Vatkattu, paistettu, kuorutettu ja koristeltu. Yhte pitäjän myyjäisetkin käytiin tekemässä ihan tiskin takana ite tehtyjä maalaisherkkuja kaupattiin.

Mutta nyt päjäytän tähän hätään näitä käsitöitä:

Tässä syntyy se Mimosan ja meikäläisen yhteistyö hupparin aplikaatio. Valmis asu on mahtava! Tietenkin! Koitan senkin jonakin päivänä saada kuvattua... Tai lapsen semmoseen asentoon, että kehtaa esitellä.

Ja tää on siitä samasta JYSKin parin euron fleesi palasta ommeltu "heinä-hattu"! Eiks ole hieno? Niin. Tässä kuvassa  neiti löytää pihalta pieniä vilistäviä muurahaisia..... Niitä onkin sitten muutama pesällinen! Että riittää sitä ihmettä koko kesäksi!

....ja tänään nakattiin meidän pihan ensimmäiset wilhelmit rilliin....

Ja päälle napsittiin RUISLEIPÄÄ!!!! Koska oli niin hieno keli ja haravoidessa tuli julmettu nälkä! Että semmostakin käden jälkeä saatu aikaiseksi. Ei mikään turha päivä tämäkään!

 

Arvatkaa kenen kotona lämpeää ilta sauna! Hemmottelua!