.. Henna kun tuossa pari päivää sitten siitä kanakeitosta muistutti......Niin, nyt maistuis! Mikä ihmeen salajuoni äitien rauhoittamiseksi se on, että kun kerran sänkyyn kaatuu, niin sieltä ei meinaa ylös päästä? Niin? KErkesin jopa päivän heilua pyykkikoneenluukun ja tiskialtaan väliä ja sitten iski vuosisadan kurkkukipu ja kuume! Eilen ei ollu sänngystä ylös mitään asiaa! Piti ihan miehen kanssa illalla tapella, kun ei se meinannu millään uskoa, että akka on tosissaan kipee....

Minä kun en IKINÄ jätä kotitöitä tekemättä, paitsi pakon eessä ja laiskuuttani.

Nyt on imeksitty Panadoolia ja Ipumaxia tunnin välein vuoron perään. Lipitetty kuumaa rommia ja uikutettu paksun peiton alla. Tyttö on leikkinyt tyytyväisenä omiaan, kun äiti on siinä ihan vieressä ja sanoo kaikkeen, että jooooo rakas, jooo rakas!

Tuli se sitten minulta nenää niistämään ja sanoi, että ÄITI ON RASKASSS!

Ja huomaa, että täällä on ollut vierasta väkeä viimeaikoina. Siis tytön puheesta sen huomaa! ISILLE ja ÄIDILLE on tullut ihan nimet! SE juoksee väriliitujen kanssa ja huutelee, että KATO MAAAAIIIIT! Ja illalla kun isi tuli töistä kotiin tyttö tuumaa että PIMU TULI!  Isi nimi kun on Timo! Jotenkin se lapsen suussa taipui "pimuksi". Sinäänsä huvittavaa, koska mies on liki 120 kg ja kaksi metriä, tuuhea parta ja pitkä kihara tukka.. pimuhan se!

Ja sitten, se ihana pieni tyttö, pitsihelmahameessa, on oppinut leikkimää autoleikkejä! Mitä sanotte tästä:

 

Lego ukkelit ja pikkupingviinit käy tällä kärryllä lähikaupassa, eli puodilla, ostamassa jäätelöä! Pingviinit takakonttiin ja leego äijät etuovista. Ja maton kurvissa lähti tuo etupyöräkin. Ja ensimmäinen kirosanaa muistuttava suhaus kuului suloisen tyttären huulilta. Hyvä äiti! Äiti on ylpeä ja raskas!