... Eilen ei sitten menty ulos! Päätin olla äitinä ehtaa paska-äitien rotua. Siitä jaloimmasta päästä. Katselin ikkunasta kuinka kauniisti pihan ja pihatien kuralätäköt kiiltelivät auringossa. Kuuntelin, miten suloisesti ja kutsuvasti sulavesi lorisi katolta alas ränniä pitkin ja teki pihalle houkuttelevia puroja. Voi, miten ihanaa siellä olisi pikkuisen ollut melskata....

Vetäkää nyt henkeä, ennekuin alatte rykimään toruvasti. Katsokaas, sillä olen jo kertaalleen uittanut tämän lapsen kuralammikossa. Ja voitte vaan uskoa, miten juhlallisen lystiä se oli. Pihatien vesilammikot ylsivät väkkäräisen saappan reunaan. Täyttivät ensi saappat ja lopulta vesi kohosi lahjetta kainaloihin saakka! Pikkuinen, naama naurussa, roiski minkä pienestä sielustaa kerkesi. Ja minä siinä vieressä oikeen yllytin.

Tässä yllä hän  kiireellä vimputtaa kohti tutkimattomia seikkailuja! Ja huomatkaa, että olin kyllä käärinyt talvihaalarin lahkeet "turvalliseen" korkeuteen...

No..huudollahan sieltä iloleikistä sitten sisään tultiin. Puolipukeissa.Sillä katsoin parhaaksi riisua kuraa valuvan tenavan jo ulkona.

Ja lohduksi leikkien lopusta, leivottiin ihan pikkuinen kaloripommi läjä. Jokuhan tässä taloudessa yhä laihduttaa

Vaan tänään on kaikki toisin! Lapsi nukkuu vielä päiväunia. Väsytettynä kauppareissulla. Oikeen toiseen pitäjään ajettiin aiheena KURAVETIMET! JA löytyihän ne! Super yhteishintaan 2,50€! Nyt taas kelpaa! Ja eikös se ole jo pariin kertaan sanottu, että kierrätys ja kirpparit kunniaan!?! Tänään siis menemme ulos iloleikkeihin ja huomena ja ylihuomena... Eikä kuulkaas lätäköitä kierretä!

Takki 1€, henkeseli housut 1€ ja rukkaset 0,50€.