Taas se om meidän äidillä lähtenyt tiskiihanskasta koko maailma! Keltaisesta tiskihanskasta, kokoa M... joka sopivasti hölskyy tai kinnaa. Riippuu valmistajasta!

No ja siis.Olemme hartjoitelleet perhekerhossa lasten kanssa jouluesitystä tulevan lauantain puurojuhlaan.... Ja jokaisessa kunnon esityksessä on tietysti esiintymis-asut! Mitäpä siis laitetaan pienokaisten päälle, kun he laulavat lumiukko-marssia?

Aikamme aikuisten kanssa päätä raavitua tuli ihan loisto-idea! LUMIUKKO-ASUT! Kertakaikkiaan! Hatutu ja kaikki! Tehtäisiin jokainen kotonamme vanhoista lakanoista...

Ja minäpä rupesin kuulkaa tekemään. Pengoin ja pengoin...Kyllähän joka talossa on joku vanha lakana.... (tähän väliin tulisi pitkä tarina, jos sen kertoisi..)

Lopulta Saksin ja Sommittelin... Noh ja niin. Ompelukoneessa oli VAIN yksi puola jäljellä ja siinä miljoona kieppiä mustaa aluslankaa. Eli minunhan piti ensin ommella jotakin  mustaa, että sain sinne valkoista.

Se "jotakin mustaa" olis nyt tässä. Ihana kukkamekko tytölle. Äidin vanhasta hameenhelmasta melkeen suoraan!

Katsottiin sivusilmällä TansiiTähtien kanssa ja pikkuneiti tanssi villisti uudessa "tanssimekossa".  Paras muuten voitti... Viivi oli niin julmetun kaunis, että tällä äidillä tuli itku!

****

Ja se valkooinen "vanha" lakana. Sen uusi elämä on nyt super hulppea näyttämövaate. Tätä katsellessa voitte kuunnella youtuben antia "Walking in the air", tosta sivun vasemmata yläkulmasta.