Kättä lippaan ja hyvää huomenta! Eilen oli niin kammoittava päänsärky koko loppapaäivän, että jäi pakinat puolinaiseksi. Inhimillistä!

Kuvailin ja kääntelin ja kaikki valokuvauksen ja pokkari digeilyn temput tein. Ja sain kerrassaan kaameita otoksia. Tunnelma harmaa ja rasittava... Ei ihan etelän lomaa näillä kuvilla lähdetä kilpailemaan.

Tässä kuitenkin, ensiesittelyssä, se kovasti kehuttu paskanvärinen takki, minkä järkeilin kotiiin sillä neljällä eurolla. Mies kyllä illalla kehui ja sanoi, että kullanvärinen. Minä vetäisin beesit mokkasaappaat jalkaan ja tepastelin ees taas peilin edessä ja totesin puolestani, että nyt tää ois tämmönen "kotiLudmila". Ehkä tuolla kuitenkin kehtaa mennä postilaatikoolta kylän suuntaan, jopa päiväs aikaan.

 

 

Ja pullaa anteeksipyynnön eleenä... KAIKKI mehevät, hersyilevät paison jälkeen otetut kuvat sheikkasivat niin pahasti, että pannaan nyt tähänkin tämmöinen tyylitajua hivelevä kelmeä taikinakuva: (ne on nam ja menossa uuniin, kiertoilmauuniin!)

 

Ja jotta ei ihan mennyt pieleen koko shou, niin oli sieltä matalalento reissulta  tarttunut mukaan vähän lystimpääkin juttua! NALLEVAUVALLE uusi haalari! Tyttö oli aivan täpinöissään, kun kerroin kenelle se vauvan puku tulee! Taitaa alkaa olemaan lapsosella jo oikeiden leikkien aika! Mikäs sen mukavampaa äidinkin puolesta. Nukketalon väkertämisen lisäksi alan varmaan vaatettamaan nallekarhuja ja vauva-nukkeja. ps. Siitä sotkuiseta nukkevauvasta tuli sitten PIKKUVEIKKA! Hänen nimensä on se! Muuta pikkuveikkaa ei meidän pirttiin lienen enää tulossa!

Tässä siis tämä tyytyväinen nallevauva! Lepäilee se siinä mummon ompeleman tilkkupeitteen päällä!

JA uusiin kujeisiin. Tehdäänpäs tästä päivästä hymyilevä!