Gallialaiset aakkoset on niitä joita näki pentuna Asterixin ja Obeliksin yllä puhekuplassa. Siellä muutaman sanan välissä, kiperässä paikassa..Näitä. @£ #¤%&@*** ja kauheesti juoksuaskelia ja taas näitä %#£@"* muutaman kuplan verran.

Semmosta kuuluu nyt tänne, ikuisen rauhan ja onnen tyyssijaan! Lapsi tuli kipeäksi juuri pahaan aikaan.. Tai mistäs sen tietää onko hyvää aikaa sairastaa... Nyt  mittaillaan Panadolia 13 kg:n mukaan pari kertaa päivässä kuumetta alentamaan. Neneää suihkitaan Nasoliinia..tai jotain. Voi raukkaa.

Tässä joutui stten tiikerikakun lisäksi leipomaan omenapiirakkaa, että äiti jaksaa. Ja piirakka ei voinu olla tietenkään mikään pikkupikku-piirakka. KOKO hela pelti piti taikinaa litistellä ja upottaa omppukuutiot sokeriin...

Ja tuossa kaiken niistämisen ja sylittelyn tohinassa, kerkesin unohtaa meidän pyykit koneeseen useaan kertaan. Kiva! Ja sitten, kun sain ne vihdoin ylös, niin unohdin eteisen lattialle pyykkikoppaan yöksi... @€$£@] Siellä lepäs lempeässä, lämpimässä lemussa, isännän keikkavaatteet ja omat AINOAT (lihavan naisen) farkut... Eikun päk koneeseen. Kuuteenkymppiin. Kaikki.~.. £@+&£ #€

JA huomenissa pitäis aamu varhain olla nokka kohti "etelää". Isi-kulta menee keikalle ja meidän piti lähteä mukaan. Toivotaan nyt, että tauti helpottaa, eikä ainakaan tartu (vielä) meihin muihin! Ja pyykit kerkee kuivua ja tuoksuvat taas .. ah niin raikkaalle BioLuvilille!

Mutta, jotta ei ihan kiroiluiksi mene, niin on tässä hieman rellestettykin. Taas! Olin meinaan ihan ITE rahaa polttamassa! Mylläsin pikkukirkon kirpputorit ja tein yhtä sun toista HUVAAA löytöä! Jos koittaas jotain kuvaa, johonkin väliin napsia ja jakaa ne teidän kanssa! :=) Ja tälläkertaa oli mutsilla onnea, tai tarkat hoksottimet. Sain meinaan ittelle peräti KOLMET kauniit kengät. Eikä hinnalla pilattu, eikä käytöllä. Olivat a 3€/kpl! HUVA HUVA HUVA! JA niin, pienelle tyttärelle VAIKKA mitä oikeasti tärkeää ja tarpeellista!

Niiiiiin... ja TIIKERIKAKKU on myös NIIN HUVA HUVA HUVA!

_____________________________________________________________

Niin ja vielä peeässs.. Kukkia menneeltä kesältä kaikille teille, jos joku sattuu olemaan pipinä: