Hei vaan, hei! Me jouduttiin totaaliseen hiljaisuuteen tyttären kanssa tänä aamuna! Terveisiä vaan Kanta-Hämeestä! Maakuntaa riepotteli semmoinen kevät myrsky, että taas on puita nurin ja oksia pitkinpoikin. Koko aamu tein lisäksi lähtöä HELSINKIIN!!!!! (niin juuri) Oisin käyny siellä hiton IKEASSA ja tuonu yhen auton..ym.ym miesten juttuja!

Vaan kuinkas sitten kävikään? Miesten jutut meni myttyyn ja minä jäin himaan. Rupesin siinä nälkääni ruokaa tekemään. Perunat tulille ja JAUHELIHAKASTIKETTA, jos laittais. Tyttökin jo osoitteli väsymyksen merkkejä. Säädin ratiota isommalle.. Ja yks kaks loppui porinan patojen alta. Ja ratiokin meni mykäksi.Aikani pähkäilin ja älysin, että sähkökatko! syötiin sitten pottuja ja pelkkää jauhelihan murua.Upposihan tuokin! Ja antoi oivalliset päiväunet, molemmille.

Hm. Ja nytte taas tyynynjälkiä poskessa. Aurinko paistaa täydeltä terältä. Sähkötkin saatu takaisin ja kahvi tuoksuu tuoreelta! nam. Otan vielä toisen asperiinin päätä riipivään särkyyn.
Täytyneen vetää verhot eteen, kun on niin kovin kirkasta!

Niin, ja siitä haaveeksi jääneestä IKEAN reissusta.... taidan tehä lissää ostoslistaa tässä eti ääressä. Tänään oisin selvinny parilla kympillä... Tuonnemmaksi siirtynyt reissu maksaa varmasti enemmän. Reilusti! Onhan tässä aikaa miettiä..