Aina pitää joku otsikko keksiä, muuten ei pääse alottamaan! Täällä mamma lokoilee siinä "reiän" parantelussa! Olin siellä varjoaine-kuvauksesa toissapäivänä..

Sen verran vauhkona sihisin , että suonet muuttuivat pintakerrosen alle ja katosivat näkyvistä. Kyllähän ne siihen reiän tekivät ja jotakin koittivat kateria tällätä, mutta ulisin niin kovaa, että siirtyivät reisivaltimoon.

Ja sitten sitä ulistiinkin! Voi hvyänen aika, että aikuinen ihminen osaa muuttua surkeaksi! Kyllä se nyt naurattaa. Pamia imeskelin, silmät sumeana ja loihdin pääni täyteen "houselaisia" kauhukertmuksia!

Ny on sitten molemmissa reikä. Käpälässä ja kintussa! Nostaa ei saa eikä hermostua! Siitähän tuo liki kahden vanha on ihmeissään. Riepottaa isäänsä kaikella naisellisella viehätysvoimalla. Minä koitin eilisen päivän punkan pohjalta hengittää ja olla tyyni. SEURAILLA, kun koti "hajoaa" silmien edessä! Onneks tosiaan olin siivonnu alkuviikosta, että pölykoirat olivat muualla. Kahvikuppia voi aina huljuttaa hanan alla..

Sitten yön seudulla, unissa, kaikki kauhumielikuvat muuttuivat muriseviksi koiriksi. Niitä kontaten ajelin pois, tippaletku ranteessa. Heräsin omaan huutooni ja herätin koko porukan! Loppuyö nukuttiin pikkulamppu päällä! Justiin!

Vaan, nyt on juhlaa! Isi sai lähteä töihin hermolepoon ja Mimosa tuli kotiin syys lomalle! Tytöt olivat illalla yhdessä saunassa. Iso ja pieni! Voi suloista! Nyt nukkuvat molemmat yöuniaan. Ja kello käy yli kymmentä! Tästä tulee hyvä päivä!

  Isi keitti illalla padallisen mansikka-kiisseliä! Sitähän toipilaille tarjotaan, eikö?

 

Ja juhlasta tuli mieleen, tyttösen "uudet" juhlakengät tähän kauteen. Kolme euroa, maanantain löytö! Vaikka tämä ei tähän juttuun kiinteästi kuulukaan, niin jotain mieltä ylentävää ja tulevaisuutta on aina ilmassa. Kipsin kapsin, kipsin kapsin...

_______________________________________________

 

Ja kovasti kiitoksia, ystävät kommenteista! Olette rakkaita!