Mihin menee aika? Se jolloin lapset kasvavat ja eivät enää mahdu vaatteisiinsa! Katselin joutessani... (mulla sitä aikaa vissiin on..) kuvagalleriaa pikkuisen ensimmäisestä vuodesta! Ja oiiiiii.... miten se on ollutkin pieni ja hauras! Eihän sitä siinä tohinassa ole edes käsittänyt! Pikkuinen nuppunen. Nöpsykkä nenu ja punaiset posket. Silmissä suuren maailman viisaus ja huumorin häivähdys!!!!

Ja saman huomaa vaatteista!!!!!!!! Muistan miten kutoa kilkutin tuotakin villatakkia! Telkkari oli jorissut ja näyttänyt jotakin ja villatakki oli tullut itsestään valmiiksi! Ja nytten, tuossa alimman napin kohdalla on napa ja hiat eivät enää yllä ranteisiin! Tämä takki menee kyllä muistojen laatikkoon!  Ja minun on alettava kilkuttamaan uutta... Ottaisiko takinmalliksi teemaa vaikka siitä sadusta, missä on ne setä sininen ja eriväriset tädit? Mitä niitä nyt olikaan?

Hm.. ja ei sitä tule ajatelleeksi tuolla maailman kirppiksiä kierrelessään, että jokainen pikkuriikkinen pusero ja mekko, meille ihanat ja sopivat, ovat jääneet jollekin toiselle pieneksi! Saattaa olla, että niissä nutuissa on ihan muistoja liikuteltu. Mikä sitä tietää???

JA yöpuvun lahkeet. Ne piti leikata. Vanhanaikaista. Mies otti sakset ja sipaisi nilkoista poikki. Nyt mahtuu tytön jalat potkimaan ja viuhtomaan iltahämärää nukkumaan meno ilmaa... Ja koska meillä nyt ei enää ollutkaan tuolle sopivia yöasuja ja kauppareissun varrelle osui UUSI kirppari. NIIN. Sieltä lahti mukaan HelloKitty 2€! Vaalenpunainen pienen tytön yöasu! Hempukka paita ja pitsilahje pöksyt!

joo jooo... minähän se olin joka vannoi, että ei sitte mitään printtejä, eikä merkkejä, eikä ainakaan "kittyjä"..Eikä MISSÄÄN NIMESSÄ vaaleanpunaista.  Nyt se tuolla kuitenkin kuivuu puhtaana ja pestynä, että saadaan ensiyöksi saunan jälkeen päälle!!! Ja kohtahan sekin on pieni!!! JA menee sitten jollekin toiselle..jos raaskitaan luopua!

Ja kiitos LEENAMUMMU!! Tulimpas iloiseksi sinun terveisistäsi!  Mitä sitä turhaan murjottamaan!! Otan itselleni toisen kupin kahvia ja jään hetkeksi kuuntelemaan hiljaisuutta. Josko sieltä kohta kuuluu kammarista heräämisen ääniä?