WAU! Wau, mitkä mömöt tuo pikkuihme sai kiltiltä lääkäri-tädiltä! Varmasti sitä vielä sattuu ja nokkakin on tukossa, mutta paranemaan päin. Ihan selvästi! Nukkunut koko yön omassa sängyssään ja parhaillaan vetelee päiväunia, jo toisella tunnilla... Ja mikä mehevintä, meidän kotona asuu taas se kiharatukkainen, kovaääninen kiukutteleva yksivuotias pikku blondi. Äidin rakas! .

Aamupuurot ja itseleivotut herkulliset kauraleivät paksulla voikerroksella jä syömättä. Herneet ja pavut sensijaan hävisivät lounas lautaselta sukkelasti. Ja epäterveellisesti lihaliemessä keitetyt munanuudelit... niitä tuo pöydän päässä imeskeli nautinnolla kolme suurta annosta. Isin tyttö.

Ai, mutta siis KÄSITYÖIHMINEN on taas hereiilä. Se suunnittelee! Leikkasin juuri omat, toissakesäiset, huippumuodikkaat bermudat lapselle mekoksi! Oiiiii... ja kunhan tuo herää, alkaa singeri surisemaan. Tuossa on siis keittiön pöydällä seuraavanlaiset osat:

- hameen helma, kaksi kpl. kahdesta lahkeesta, joissä "nätti" aplikaatio. (kait se on aplikaatio...semmonen reikäpitsin tapainen juttu)

- etulappu, se mistä lähtee henkselit. tästä tulee vuorellinen napakka lappu.

- henkeslit kaksi kpl, housujen suorasta sivuosasta.

- vyötärökaitale, siitä vanhasta vyötärökaitaleesta

-kaksi nappia. toinen niistä housuista ja toinen niiden varanappi.


EIKÄ TÄSSÄ VIELÄ KAIKKI.

Mimosa on äärettömän taitava noissa kone aplikaatiooissa. Eilen se ompeli PINGUN!!!!!!!!!!!!! Ja tuohan tulee siis pikkuihmisen uuteen keväänvihreään pihahuppariin. Sen selkämykseen. Kappaleet on jo leikattu! Maltan tuskin valmista odottaa!

EIKÄ TÄSSÄKÄÄN VIELÄ KAIKKI.

Pikkuihme sai eilen Mimosan ja äidin yhteistyönä valmistetun "heinähatun". Siisti! Keväänvihreä fleesi-hattu! Kuvaan kun kerkeen....

(ja en sitten yhtään viitsi tarkistaa tämän pakinan kirjoitus virhetiä virhet, virheitä!) Lisää kahvia. Radio rallattaa jotakin vaali-hölötystä tai AINAKIN POLITIIKKAA JA KANSALaIS SITÄ JA TÄTÄ...kovin kaukaista minun tämän hetkiseen arkeeni. Semmosta!