Täällä on taas talo täynnä elämää! Ja huiske nurkissa tuntuu kivalle ja kuulostaa mukavalle. Isäntä ja yksi pojista purkaa kellarin pannuhuoneessa tilaa UUDELLE LÄMMIVESIVARAJALLE!!!!!! Ja isosisko antaa teräsharjalla kyytiä tämän kaksikerroksiesn talovanhuksen kivijalalle!!! Huomena siiihen rapsutettuun kivijalkaan vetäistään korea maalipinta..

Ja MINÄ... minä pidän piirakanpaistotaukoa.

Se piirakanpaistotauko on semmoinen "äitien juttu". Siinä ajassa nukutetaan vauvat päiväunille. Pyyhitään vessanlattia toisella jalalla, samalla kun ite istuu pötköllä. Ja niin... siinä silmäillessä luutastaan se altaan reuna, kraanan-nuppi ja noin puolet kaakeleista.

Siinä ajassa myös istutaan tietokoneella lukemassa iltiksen jutut, keskustelupalstojen tärkeät ja nämä blogi-asiat. Soitetaan pari puhelua ja kolistellaan tiskejä altaasta toiseen...viikataan ne aamulla pestyt pyykit ja ripustetaan pari uutta koneellista kasvimaan taakse kuaurinkoon kuivumaan.

Pakastetaan ennen lounasta kerätyt marjat..leivotaan lopuista piirakkaa. Laitetaan kahvit tippumaan ja huudetaan "työmiehille", että puolentunnin päästä olisi KAHVITAUKO, piirakalla.

Tälleen se alkaa meidän yleellinen arki elokuussa!